Kurs online falas mbi Mirëqenien Sociale

Në këtë kurs 3-javor studentët do të kuptojnë se si matja dhe promovimi i mirëqenies mund t’i bëjë njerëzit, organizatat dhe shoqëritë më të fokusuar, të vëmendshëm dhe efektivë. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Intensiteti: 2 orë në javë
Tema: Mirëqenia Sociale
Institucioni: Universiteti i Edinburgut dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017

Si të nisni këtë kurs:

Klikoni në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të patur akses në materialet e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur linkun Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë një çertifikatë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment