Kurs online falas mbi mësimdhënien online

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë rreth mësimit më të fundit në mësimdhënien online dhe për të mësuar për të krijuar mjedise të angazhuara, të përqendruara në nxënës dhe të suksesshëm të të mësuarit. Kursi do të fillojë më 12 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 3-4 orë/javë
Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve
Institucioni: Universiteti i Pensilvanisë dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 12 shtator 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment