Kurs online falas mbi Menaxhimin Financiar

Ky kurs katër javor do t’ju udhëheqë përmes tregut financiar në Mbretërinë e Bashkuar, duke filluar me një rishikim të shpejtë të historisë së industrisë që çon deri në krizën financiare që e ka transformuar atë. Ky kurs do të fillojë më 6 nëntor 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Menaxhimi i udhëtimit tim financiar
Institucioni: Universiteti i Hapur dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 6 nëntor 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment