Kurs online falas mbi menaxhimin e pasurisë

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të shqyrtojnë pasuritë e familjes (investimet dhe pronat) dhe detyrimet (borxhet) dhe shqyrton se si këto duhet të menaxhohen. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Bazat e Financave: Menaxhimi i Bilancit të Bilancit të Familjes
Institucioni: Universiteti i Hapur dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata te disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment