Kurs online falas mbi menaxhimin e parave publike

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të shqyrtojnë dhe kuptojnë se si mund t’i menaxhojnë paratë publike në mënyrë efektive për të krijuar dhe demonstruar vlerën për qytetarët. Ky kurs do të fillojë më 11 shtator 2017 dhe do të zhvillohet 3 herë në javë me leksione në gjuhën angleze. Në fund të kursit mund të pajiseni me çertifikata.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment