Kurs online falas mbi menaxhimin e financave

Në këtë kurs dyjavor, aplikantët do të mësojnë se si parashikimi dhe menaxhimi i financave mund të çojnë në një biznes fitimprurës dhe të qëndrueshëm. Kohëzgjatja e kursit është 2 javë me një itensitet 2 herë në javë. Gjuha  e leksioneve është gjuha angleze dhe në fund të kursit jepen çertifikata. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment