Kurs online falas mbi menaxhimin e burimeve njerëzore

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë praktikat më të mira të burimeve njerëzore për të përmirësuar kulturën e tyre të biznesit dhe të jenë një menaxher efektiv i njerëzve. Kursi do të fillojë më 3 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 7 javë
Itensiteti: 4-5 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Instituti Indian i Menaxhimit, Bangalore dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 3 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment