Kurs online falas mbi Menaxhimin e biznesit

Në këtë kurs katërjavor, aplikantët do të mësojnë se si të përdorin analitikë të çmimeve dhe promovimit për të alokuar buxhetin e marketingut për të maksimizuar fitimet. Kursi do të fillojë më 4 dhjetor 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 5-7 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment