Kurs online falas mbi marrëdhëniet profesionale

Qëllimi i përgjithshëm i këtij kursi është t’ju mësojë se si të ndërtoni dhe të mbështesni rrjetin tuaj për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja profesionale dhe për të hapur mundësi për karrierë. Kursi do të fillojë më 7 gusht 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 4 javë dhe zhvillohet 3 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment