Kurs online falas mbi kuptimin e autizmit

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të kuptojnë më shumë rreth autizmit, duke përfshirë diagnozën, spektrin autistik dhe jetën me autizëm. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017. Ai do të zhvillohet me një itensitet 3 herë në javë në një total prej 4 javësh në gjuhën Angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment