Kurs online falas mbi krijimin e aplikacioneve

Në këtë kurs, Microsoft do t’ju mësojë udhëzimet dhe praktikat më të mira të kërkuara për të krijuar një aplikacion të ri nga e para. Ju gjithashtu do të mësoni si të riparoni faqet e paarritshme siç ekzistojnë tani. Kursi do të fillojë më 21 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 3-4 orë/javë
Tema: Shkenca Kompjuterike
Institucioni: Microsoft dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 21 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit

Një kuptim themelor i zhvillimit të uebit
Një kuptim themelor i programimit C # dhe objekteve të orientuara

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment