Kurs online falas mbi idetë inovative në biznes

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë të marrin konkurrencën duke krijuar ide të suksesshme dhe inovative të biznesit përmes një kuptimi të plotë të nevojave të konsumatorëve. Kursi do të fillojë më 19 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 6-8 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: RWTH Aachen University dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 19 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Nuk ka parakushte të detyrueshme por përfundimi i suksesshëm i MTI001x është i dobishëm.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment