Kurs online falas mbi Humanitetin Mjeksor

Në këtë kurs tre javor, aplikantët do të zbulojnë se si dhe pse duhet të angazhohen pacientët dhe komunitetet në zhvillimin e teknologjisë dhe trajtimeve të reja të kujdesit shëndetësor. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 2 orë në javë
Tema: Humaniteti Mjekësor: Angazhimi i Pacientëve dhe Komuniteteve në Shëndetësi
Institucioni: Taipei Medical University dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

Ky kurs është i dizajnuar për studentë pasuniversitarë, me përvojë mjekësore, shëndetësore ose pune sociale.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment