Kurs online falas mbi gjuhën dhe kulturën Italiane

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë rreth kulturës bashkëkohore italiane përmes një shumëllojshmërie mediash (intervista video, artikuj gazete, programe radioje, tregime, etj.) Kursi do të fillojë më 7 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 12 javë
Tema: Gjuha
Institucioni: Wellesley College dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

2-3 vjet mësime të gjuhës italiane në nivelin e shkollës së mesme;
2-3 semestra të italishtes në nivelin e kolegjit.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment