Kurs online falas mbi funksionimin e arsimit

Aplikantët do të mësojnë se si arsimi i hapur dhe burimet e hapura arsimore (OERs) po ndryshojnë rregullat e arsimit dhe si t’i zbatojnë ato në mësimin e tyre të përditshëm. Ky kurs do të fillojë më 16 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve
Institucioni: IEEE dhe edx
Gjuhaa: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 16 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shkoni në faqen e internetit të kursit këtu
Krijoni një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment