Kurs online falas mbi formimin e ADN

Aplikantët do të mësojnë se si të kërkojnë mesazhe të fshehura në ADN pa pasur ndonjëherë nevojë të vënë në të një shtresë laboratori. Ky kurs do të fillojë më 1 shtator 2017.

Itensiteti: 4 deri në 10 orë në javë
Subjekti: Biologjia dhe Shkenca e Jetës
Institucioni: Universiteti i Kalifornisë, San Diego dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 1 shtator 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë në të adresën e tij të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment