Kurs online falas mbi Etikën

Ky kurs online do t’ju ndihmojë të kuptoni konceptin e etikës, pse ka rëndësi dhe pse duhet të jesh etik dhe shkon më thellë sesa thjesht pajtueshmëria dhe ligji. Ky kurs do të fillojë më 25 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 2 orë në javë

Në fund të kursit mund të pajiseni me çertifikata.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment