Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë etikën tradicionale dhe aspektet racionale në shkencë dhe inxhinieri për të përmirësuar mirëqenien njerëzore. Ky kurs do të fillojë më 28 qershor 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 2-3 orë/javë
Tema: Inxhinieri
Institucioni: Instituti i Teknologjisë i Tokios dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 28 qershor 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment