Kurs online falas mbi energjinë e rinovueshme

Në këtë kurs nëntë javë, aplikantët do të mësojnë se si të bëjnë kalimin në 100% të energjisë së rinovueshme nga era, diellore dhe biomasa për energji, ngrohje dhe lëndë djegëse për një të ardhme të qëndrueshme. Ky kurs do të fillojë më 5 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 9 javë
Itensiteti: 6 orë/javë
Tema: Energjia dhe Shkencat e Tokës
Institucioni: Delft University of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 5 shtator 2017

Kërkesat e aplikimit:

Njohuri të mira në fizikë (mekanika, termodinamika) dhe aftësi matematikore, siç janë integrimi dhe diferencimi, janë të preferuara.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment