Kurs online falas mbi ekonominë dixhitale

Në këtë kurs kandidatët do të zhvillojnë aftësinë e tyre për të udhëhequr, përtëritur, negociuar dhe menaxhuar në një ekonomi dixhitale që lëviz me shpejtësi.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 2-3 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Universiteti i Bostonit dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 6 nëntor 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment