Kurs online falas mbi edukimin

Në këtë kurs pesë javor, studentët do të mësojnë, kritikojnë dhe praktikojnë metoda për të analizuar ndërveprimin në klasa, duke zhvilluar mjete për të ndërtuar komunikim më të angazhuar, efektiv dhe të barabartë në klasë. Ky kurs do të fillojë më 19 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 2-3 orë/javë
Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve
Institucioni: Universiteti i Pensilvanisë dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 19 shtator 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment