Kurs online falas mbi drejtësinë penale

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë se si shkenca e sjelljes mund të përmirësojë sistemin e drejtësisë penale. Ky kurs do të fillojë më 24 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 1-2 orë/javë
Tema: Shkencat shoqërore
Institucioni: Universiteti i Queensland dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 24 korrik 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment