Kurs online falas mbi buxhetin dhe koncepte te tjera financiare

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të kuptojnë konceptet financiare, si dhe praktikat efektive në buxhetimin dhe auditimin për menaxherët e bibliotekave në të gjitha nivelet. Ky kurs do të fillojë më 29 gusht 2017.

Kursi do të zgjasë 4 javë dhe mësimet do të zhvillohen 2-3 orë në javë në gjuhën angleze.
Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment