Kurs online falas mbi biznesin dhe mbledhjen e fondeve

Aplikantët do të mësojnë se si firmat mbledhin fonde për të financuar biznesin e tyre.

Kohëzgjatja: Universiteti pret që ju të përfundoni kursin në 30-40 orë
Itensiteti: 30-40 orë/javë
Tema: Ekonomia dhe Financat
Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: E vendos aplikanti

Kërkesat e aplikimit:

Rregullat e Vendimit Financiar për Vlerësimin e Projekteve
Vlerësimi i rrezikut të projektit
Tregjet dhe institucionet financiare

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment