Kurs online falas mbi biologjinë qelizore

Qëllimi kryesor është që nxënësit të kuptojnë, nga një këndvështrim i përqendruar te njeriu, që qelizat janë grupe evoluese të makromolekulave që në anën tjetër formojnë komunitete komplekse në indet, organet dhe organizmat multiqelizore. Kursi do të fillojë më 8 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 4 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Biologji & Shkenca e Jetës
Institucioni: Universiteti i Harvardit dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 8 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment