Kurs online falas mbi biologjinë molekulare

Ky kurs do të shqyrtojë përkthimin e ARNi në proteina, një pjesë kyçe e dogmës qendrore të biologjisë. Kursi do të fillojë më 15 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensitetit: 4-8 orë/javë
Tema: Biologji & Jeta Shkenca
Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 15 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

7.00x Hyrje në Biologji ose të ngjashme (biokimia universitare, biologjia molekulare dhe gjenetika), 7.28.1x dhe 7.28.2x Biologjia molekulare ose të ngjashme (kuptimi i avancuar i dogmës qendrore)

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment