Kurs online falas mbi Artin dhe Kulturën

Misioni i këtij kursi është që të ndajë mënyrat krijuese me të cilat njerëzit përdorin dhe ri-përdorinpërmbajtjen kulturore dixhitale, për të demonstruar se çfarë mund të sjellë Evropa në bashkësinë e të mësuarit dhe për të sjellë konceptin thelbësor që përmbajtja kulturore nuk lidhet vetëm me faktin që e mendojnë, por duhet ta jetojnë dhe të angazhohen me të. Ky kurs do të fillojë më 10 tetor 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Arte dhe kultura
Institucioni: KU Leuven University dhe edx

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment