Kurs online falas mbi analizat kritike

Studentët do të kenë mundësinë të analizojnë në mënyrë kritike një iniciativë të zgjedhur nga vendi i tyre dhe të shqyrtojnë edhe analizën e një nxënësi tjetër. Ky kurs do të fillojë më 21 gusht 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 4 javë dhe zhvillohet 3 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment