Kurs online falas mbi analizat e të dhënave

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë se si të japin një ndikim më të madh me analitikën duke integruar artin dhe të dhënat në punën tuaj. Ky kurs do të fillojë më 29 gusht 2017.

Kohëzgjatja e kursit: 6 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Analiza e të dhënave dhe statistikat

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment