Kurs online falas mbi Agrikulturën

Ky kurs është hartuar për të eksploruar lidhjet shumë-sektoriale midis bujqësisë, të ushqyerit dhe shëndetit, të nxjerrë në pah provat aktuale dhe të identifikojë zgjidhjet potenciale programore.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment