Kurs online falas

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë teknika të cilësisë së softuerit përtej rasteve të testimit. Ky kurs do të fillojë më 23 tetor 2017.

Kursi do të zgjasë 8 javë dhe do të zhvillohet  8-10 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment