Kurs online falas

Kursi është i përshtatshëm për këdo që ka një interes të përgjithshëm në vendimmarrjen qe lidhet me drejtësinë dhe mjedisin. Nuk kërkohet njohuri ose përvojë e mëparshme. Ky kurs zgjat 2 javë me një intensitet 5 orë në javë dhe do të fillojë më 2 tetor 2017.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment