Kurs online falas

Ky kurs eksploron konceptet kryesore dhe parimet themelore të përfshira në procesin e krijimit të skenarëve. Ky kurs do të fillojë më 11 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 2 javë
Itensiteti: 3 orë në javë

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment