Kurs online falas

Nxënësit do të mësojnë dhe praktikojnë aftësitë kyçe që zhvilluesit e përdorin çdo ditë. Puna me një koleksion kodi në një sistem të kontrollit të versioneve si Git, përdorimi i bibliotekave me kod të hapur (OSS), përditësimi i kodit ekzistues, përmirësimi i lexueshmërisë dhe madje edhe shikimi i sigurisë.

Kursi do të zhvillohet 3- 4 orë në javë dhe do të zgjasë 4 javë. Mësimet janë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment