Kurs online falas

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të kuptojnë se si ti gjejnë dhe mbajnë klientët më të vlefshëm në bizneset e tyre. Ky kurs do të fillojë më 11 shtator 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 4 javë dhe zhvillohet 2 orë në javë në gjuhën angleze.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment