Kurs online falas

Në këtë kurs, aplikantët do të eksplorojnë të ardhmen e urbanizimit, ndërsa mësojnë rreth qyteteve dhe ato që sjellin qytetin përsëri te qytetarët e tyre. Kursi do të fillojë më 11 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 10 javë
Itensitieti: 3 orë/javë
Tema: Arkitekturë
Institucioni: ETH Zurich dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment