Kurs online falas

Ky kurs do t’ju mësoje diçka më tepër mbi zgjedhjet ndërkombëtare shëndetësore dhe si funksionojnë. Ai do të zhvillohet për një afat 3 javor me një itensitet 2 herë në javë. Në fund të kursit mund të pajiseni me çertifikatë. Kursi fillon në datë 21 Gusht 2017.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment