Kurs online falas

Aplikantët do të mësojnë të flasin, të shkruajnë dhe të kuptojnë gjuhën e dytë zyrtare të Holandës me këtë kurs online. Kursi fillon në 9 tetor 2017.

Kohëzgjatja e kursit është 3 javë me një itensitet 3 herë në javë. Gjuha  e leksioneve është gjuha angleze dhe në fund të kursit jepen çertifikata.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment