Kurs online falas

Në këtë kurs pesë javor, aplikantët do të mësojnë rreth funksioneve të valëve dhe interpretimit probabilistik të tyre, ekuacionit Schruninger, dhe vetitë e vëzhguesve kuantike. Ky kurs do të fillojë më 13 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 12+ orë/javë
Tema: Fizikë
Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shkoni në faqen e internetit të kursit këtu
Krijoni një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë në të adresën e tij të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment