Kurs online falas

Në këtë kurs dymbëdhjetë javë, aplikantët do të mësojnë rreth marrëdhënieve komplekse mes besimit dhe parave, dhe do të fitojnë strategji për menaxhimin e mençur të besimit të financave. Ky kurs do të fillojë më 5 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 12 javë
Itensiteti: 2-3 orë/javë
Tema: Humanistika
Institucioni: Universiteti i Bostonit dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 5 shtator 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidh “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment