Kurs online falas

Në këtë kurs trejavor, aplikantët do të shqyrtojnë faktorët mjedisorë dhe biologjikë që ndikojnë në oreksin tonë dhe në zgjedhjen e ushqimit, dhe rregullojnë peshën tonë trupore. Ky kurs do të fillojë më 14 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 4 orë në javë
Tema: Truri dhe sjellja: Rregullimi i peshës trupore
Institucioni: Universiteti Purdue dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë një çertifikatë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment