Kurs online falas

Përmes kësaj lënde aplikuesit do të rrisin aftësinë e tyre për të lexuar dhe shkruar në lidhje me literaturën e madhe në përgatitje për provimet e Letërsisë dhe Anglishtes. Kursi do të fillojë më 2 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 7 javë
Itensiteti: 4-5 orë/javë
Tema: Letërsi
Institucioni: Universiteti i Kalifornisë, Berkeley dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 2 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment