Kurs online falas

Deri në fund të kursit, ju do të jeni në gjendje të hetoni ndërveprimet midis ndryshimeve klimatike dhe bujqësisë, duke përfshirë faktet themelore rreth efekteve të ndryshimeve klimatike dhe gazeve serë më të rëndësishme. Kursi do të fillojë më 28 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: E Ardhmja e Bujqësisë
Institucioni: Universiteti i leximit dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 28 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment