Kurs online falas

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë se si bashkë-krijimi i qytetarëve është kyç në bërjen e qyteteve më të qëndrueshme në mbarë botën . Ky kurs do të fillojë më 10 tetor 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 6-8 orë/javë
Tema: Studime Mjedisore
Institucioni: Delft University of Technology, Universiteti Wageningen & Research dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 10 tetor 2017

Kërkesat e aplikimit:

Bachelor / niveli universitar në:

Qeverisja dhe politika mjedisore
Menaxhimi i burimeve urbane
Teknologjia mjedisore urbane

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment