Kurs online falas

Në kursin gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë se si t’i përshtatin ndërtesat në mënyrë të qëndrueshme duke aplikuar mjete drejtuese në rastet e jetës reale në mjedisin e ndërtuar. Ky kurs do të fillojë më 20 shtator 2017.

K0hëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 4-6 orë/javë
Tema: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Delft University of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 20 shtator 2017

Kërkesat

Njohuri në fushën e mjedisit të ndërtuar.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment