Kurs online falas

Në këtë kurs ju do të merrni një hyrje në bazat e Malajit dhe të zbuloni më shumë rreth Malajzisë si vend dhe kulturë. Kursi do të fillojë më 14 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 2 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Tema: Gjuha Malay
Institucioni: Universiteti i Malaya (UM) është dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata te disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment