Kurs online falas

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë teorinë dhe praktikën e programimit në Erlang, përmes ushtrimeve praktike dhe projekteve të sugjeruara. Kursi do të fillojë më 7 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 5 orë në javë
Tema: Erlang
Institucioni: Universiteti i Kentit dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

Ky kurs është i dizajnuar për këdo që ka përvojë paraprake të programimit funksional dhe gjuhën Erlang, i cili dëshiron të mësojë më shumë rreth programimit në harmoni.

Si të bashkoheni me këtë kurs

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.

Për tu bëre pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Comment