Kurs online falas

Në këtë kurs gjashtëmbëdhjetë javor, aplikantët do të shqyrtojnë inxhinierinë përmes dizajnit. Mësoni mjetet dhe teknikat që përdorin inxhinierët për të zhvilluar zgjidhje inovative për problemet e botës reale. Ky kurs do të fillojë më 14 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 16 javë
Itensiteti: 6-8 orë/javë
Tema: Inxhinieri
Institucioni: Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit

Algjebra e shkollës së mesme; Konceptet bazë të matematikës

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment