Kurs online falas

Universiteti Columbia ofron kurs falas online në Marketing Analytics. Në këtë kurs aplikantët do të mësojnë se si analizat e marketingut ndihmojnë bizneset për të maksimizuar efikasitetin e tyre dhe për të optimizuar kthimin mbi investimet. Kursi do të fillojë më 11 shtator, 2017.

Kohëzgjatja: 12 javë
Itensiteti: 8-10 orë/javë
Lënda: Bisnes & Menaxhim
Institucioni: Universiteti Columbia dhe EDX
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Pa pagesë
Seanca: Kursi fillon më 11 shtator 2017

Kriteret e aplikimit:

Nuk ka asnjë kriter aplikimi.

Si të bëheni pjesë e kursit:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi të nënshkruani për një kurs dhe të aktivizoni llogarinë tuaj, klikoni mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për të aplikuar klikoni këtu

Leave a Comment