Kurs online falas

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë rreth bashkëpunimeve të suksesshme mes familjeve dhe mësuesve dhe pse ato çojnë në rezultate të përmirësuara për studentët dhe shkollat.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 2-4 orë/javë
Tema: Edukimi dhe trajnimi i mësuesve
Institucioni: Universiteti i Harvardit dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Vendoset vetë

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment